maanantai 8. helmikuuta 2016

Nähtiinkö Seurassa maahanmuuttokriittisiä mörköjä?

SEURA ja sen haaveileva toimittelija Jussi Korhonen.
Kirjaan omat näkökulmani punaisella.  
Täsmälleen samaa menetelmää sovelletaan Suomessa ja muualla Euroopassa nykyisessä tilanteessa, kun turvattomuuden tunnetta jalostetaan muukalaisvihaksi, mikä edelleen mahdollistaa muita taustalla edistettäviä pyrkimyksiä.
1) Samalla tavalla turvapaikanhakijat ja eritoten muslimit esitetään vihollisina, jotka ovat meitä vastaan. Heidän sanotaan olevan maahantunkeutujia, vihollistaistelijoita, jotka saapuvat valloittamaan, ryöstämään ja raiskaamaan meidän maamme ja meidän naisemme (jotka jostakin syystä mielletään omaisuudeksi). Islamin täydellisin toteuttaja on Muhammed ja hän on jokaisen muslimin esimerkki. Islamin tavoite on laajentua Muhammedin kirjausten mukaisesti ja tämä näkyy jo Suomessa erilaisina2, 3, vaatimuksina, jotka ovat islamin mukaisia sekä valtakulttuurin toiminnoista eriäviä. Islamin tositarinat ja sepittkset löytyvät koraanista, josta Medinassa kirjoitettu (myöhempi osa) on radikaali. Lähi-idästä ja Afrikasta tulleiden keskuudessa raiskaukset ovat valtaväestöä yleisempää. Maahantunkeutuvia he ovat silloin, kun ovat tulleet useiden turvallisten maiden läpi ilman asianmukaisia matkustusasiakirjoja. Kyllä heidän joukossaan näyttää olevan oikeita taistelijoita, jotka ovat tehneet karmeuksia ihmisiä kohtaan (ruumiita). 
2) Samalla tavalla heitä parodisoidaan esimerkiksi partalapsiksi,moniosaajiksi ja kulttuurinrikastuttajiksi ja mustamaalataan yleistämällä yksittäiset ja keksitytkin teot heille kaikille yhteisten ominaisuuksien vääjäämättömäksi seuraukseksi. Suomeen tulee aikuisia, jotka sanovat olevansa lapsia ja heillä on parta eli partalapsia. Maahanmuuttoon ilman varausta suhtautuvat sanovat heitä "rikkaudeksi" ja kulttuurinrikastuttajaksi", joten silloin heidän täytyy olla, vaikka tulisivat vähemmän kultturirikkaasta maasta kuin Suomi. Yksittäinen raiskaus on edelleen raiskaus ja monta yksittäistä raiskausta voi olla ryhmän häiriköintiä. Monet virkamiehet ovat nimittäneet saapujia osaajiksi, koneinsinööreiksi ja linja-autotkaan eivät toimi ilman heitä. Suomalaisilla on taipumus uskoa virkamiehiin.
3) Samalla tavalla hyödynnetään esimerkiksi yksimielisyys talouskriisistä, sen seurauksista ja sen hoitoon liittyvistä tuntemuksista: turvapaikkaa hakevat esitetään menoeränä, rahassa mitattavana määreenä, jota voi verrata vaikkapa vaippoihin. Mustaa ei saa valkoiseksi. Saapuneista syntyy huomattavia menoja yhteiskunnalle ja sitä ei vain saduilla päästä karkuun. Vaippoihin kulunutta rahamäärää voi verrata turvapaikanhakuun kuluneeseen rahamäärän, sillä samasta soten budjetista ne kulut menevät. Vaipoissa vain säästetään.  Näinhän verrataan kantasuomalaisen lääkärikäyntejä ja vuodeosastolla makaavan vaippojenkin kulueriä. 
4) Samalla tavalla esitetään, että kansa yksimielisesti tai ainakin kansan enemmistö olisi yhtenäisenä rintamana turvapaikanhakijoita vastaan. Esimerkiksi muukalaisvihamielisen Rajat kiinni -kansanliikkeen joitakin kymmeniä henkilöitä keräävät mielenilmaukset esitetään kansan enemmistön vastalauseena. Väitetyn enemmistön lisäksi propagandan tueksi valjastetaan auktoriteetteja, kuten tasavallan presidentti Sauli Niinistö tai jääkiekkosankari Teemu Selänne, jotka esitetään muukalaisvihamielisen liikkeen kannattajina. Kansan enemmistö on vain niitä turvapaikanhakijoita vastaan, jotka eivät täytä pakolaisen määritelmää. Heitä on suurin osa saapujista. Ei se ole muukalaisvihamielisyyttä, vaan tolkun järkeä, joka ei ota kaikkia satuja vastaan. Rajat kiinni porukka vaatii kunnon rajatarkastukset ei muukalaisvastaisuutta.
5) Samalla tavalla jatkuvalla toistolla vahvistetaan kaikkea edellä mainittua. Esimerkiksi europarlamentaarikko Jussi Halla-aho(ps) on useita vuosia toistanut samaa tarinaa tietyistä kulttuureista tulevien ihmisten ominaisuuksista ja maahanmuuton seurauksista. Halla-ahon ympärille kasvanut Hommaforum on jatkanut ja paisuttanut tarinaa. Viimeisen vuoden aikana on syntynyt jopa liiketoimintaa, joka perustuu yksien ja samojen väittämien toistamiseen eri muodoissa asialle vihkiytyneillä verkkosivuilla. Toimittelija voisi osoittaa yhdenkin asian, jossa Halla-aho on ollut väärässä? Ei taida löytyä. Maahanmuutolle on seurauksia, niin hyviä kuin myös valitettavan paljon huonoja. Jos eri kulttuurista tulleet ovat "kulttuurinrikastajia", niin silloinhan heillä täytyy olla erilaisia ominaisuuksia, kuin kantaväestöllä. Hommaforum ei ole paisuttanut tarinaa, vaan maahan on saapunut henkilöitä, joiden tekemisten tai tekemättä jättämisien johdosta se sivusto kasvaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti